אספרגוס עטוף באצה עם פירורי טופו ולימון
מה עושים עם אספרגוס
לביבת רושטי
הבלוגרית חני הראל במתכון חנוכה מעט שונה – רושטי. אותה לביבת ענק שוויצרית, יכולה לחדש בימי חג, לצד סופגניות ולביבות או בימי חול, כמנה לכל דבר
טופו מושחם עם פנקו, פיסטוק וקשיו ברוטב סויה מתקתק, בצל ירוק וג׳ינגר
מנה חמה של טופו בציפוי פנקו שיכולה לשמש כתוספת או כמנה בפני עצמה
תבשיל גריסים עם פטריות צרובות
תבשיל גריסים ופטריות שמצדיק את השקעה המוקדמת בו
אוזני המן טבעוניות במילוי תמרים
מתכון אוזני המן טבעוני במילוי תמרים מתוך הבלוג Siv-Food של סיון מאירי
כופתאות ממולאות בשזיפים
SZILVAS GOMBOC הן כופתאות ממולאות בשזיפים וזהו מתכון הונגרי מסורתי שמכינים באירועים חגיגיים





