המבורגר קינואה
אותנו זה הפתיע אבל אחרי שקראנו, ננסה להכין בעצמנו את ההמבורגר ספק קציצה הזה
לביבת רושטי
הבלוגרית חני הראל במתכון חנוכה מעט שונה – רושטי. אותה לביבת ענק שוויצרית, יכולה לחדש בימי חג, לצד סופגניות ולביבות או בימי חול, כמנה לכל דבר
ספגטי מקישואים ופסטו ב-10 דקות
מנה קלה ומהירה להכנה ומלאת אנרגיה בסגנון איטלקי
סלט ים תיכוני של פלפלים ועדשים
סלט אביבי שיתאים כמנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה
פסטה כרובית סיציליאנית
מתכון סיציליאני לפסטה בכרובית, לא פחות
טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון