המבורגר קינואה
אותנו זה הפתיע אבל אחרי שקראנו, ננסה להכין בעצמנו את ההמבורגר ספק קציצה הזה
קציצות קינואה
מבשלים את הקינואה – שמים את הקינואה, שם גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה אחד בסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהקינואה מוכנה וכל המים נספגים. לפעמים צריכים להוסיף כחצי כוס מים. תבדקו ותחליטו אם יש צורך. למה פלפל אנגלי ועלה דפנה? יש שאומרים שלקינואה יש טעם לוואי. אם מבשלים בצורה כזו זה תמיד יוצא טעים ומוצלך. החלק החשוב והקשה בזה הוא לדוג את ששת הגרגרים ואת העלה מהקינואה המבושל אבל זה שלב מאד חשוב ורצוי לעשות את המאמץ. מניחים בצד להתקרר. שמים את הפשתן טחון בקערה ומוסיפים את המים. מניחים 2 דקות. קוצצים את הבצל, סלרי, פלפל…
המבורגר עדשים שוחרות של Tasty
בורגר מושלם עם הנחיות הכנה מצולמות.
כדורי בשר מן הצומח
תחליף כדורי הבשר הצמחי עשוי מפלפלים אדומים ושעועית לבנה, שעם תיבול מתאים הופך לטעים מאד
המבורגר טבעוני
מתכון פשוט לבורגר עדשים
כופתאות ממולאות בשזיפים
SZILVAS GOMBOC הן כופתאות ממולאות בשזיפים וזהו מתכון הונגרי מסורתי שמכינים באירועים חגיגיים