המבורגר מפטריות פורטובלו
המבורגר צמחוני זה הדבר שהכי קל להכין בעולם
מתכון קציצות עדשים וקישואים
מתכון של איתי פרקש
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
קציצות עדשים וטופו
קציצות עתירות בחלבון ברוטב עגבניות עשיר
פלאפל ירוק מפיסטוקים ועשבי תיבול
זה נכון שפלאפל הוא מן הצומח מלכתחילה, אבל ההרכב של זה עושה מהקציצה המוכרת דבר חדש לגמרי ומעניין למדיי.
לביבות בריאות אפויות עם כרובית, בטטה ותירס בסגנון הודי
לביבות ירק אפויות עם שפע ירקות בסגנון הודי של שף עומר גרסון
כדורי בשר מן הצומח
תחליף כדורי הבשר הצמחי עשוי מפלפלים אדומים ושעועית לבנה, שעם תיבול מתאים הופך לטעים מאד