1. מחממים מחבת פסים ומניחים עליה את השעועית. צולים אותה תוך ערבוב מדי פעם, עד שנראים על התרמילים סימני צריבה. מעבירים לקערה ומניחים בצד.
2. שמים במחבת את הפטריות וצורבים אותן עד שהן מתחילות להגיר נוזלים. מעבירים לקערת השעועית.
3. שמים במחבת את עגבניות השרי וצורבים אותן עד שהן מתרככות.
4. מחממים במחבת רגילה את שמן הזית. מוסיפים את השעועית, הפטריות והעגבניות, מוסיפים את השום והג'ינג'ר – ואם רוצים, גם שומשום ושברי בוטנים – ומקפיצים יחד במשך 5– 10 דקות. מוסיפים מלח, מערבבים ומגישים.