חציל ממולא באורז וקטניות
חציל ממולא בשעועית לבנה ואדומה, ירקות ואורז מלא
סייטן ושני מיני שעועית מוקפצים בסגנון סיני
מנה סינית מהירה ומשביעה בעלת ערך חלבון גבוה (בשל הסייטן והצנוברים). ניתן להגיש עם אורז לבן
נזיד שעועית
מתכון של מימי אבישי
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
קציצות טופו בתרד ולימון
קציצות טופו בתרד ולימון ובטעמים עזים שיכולות לשמש כמנה עיקרית או כתוספת
מרק קוסקוס
קוסקוס אפשר להכין בקלות משקית אבל המרק הוא הסוד האמיתי. קבלו מתכון קל וטעים
תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!