גבינת שקדים קשיו ועשבי תיבול
ממרח טעים, גם לטבעונים ולרגישים ללקטוז
דפי אורז במילוי ירקות ברוטב אסיאתי
מנה מושלמת קלה ונעימה. מתאימה כמנה עיקרית או כתוספת. באדיבות השפית אביטל סבג
ממרח חומוס עדשים
שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק. בתאבון!
סלסת בצל
מתכון מהיר שמגיע מאזור יוקטאן שבמקסיקו. מומלץ להכין כמות גדולה מהסלסה הזאת ולהוסיף לצד כל מנה
מתכון של איתמר דבידוב מ-Tres Pesos
שווארמה טופו
מתכון של עדי שפירא כותבת הבלוג דובדבנים של טעם adishapira.co.il
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
חטיפי טופו פריכים
חטיפי הטופו ורוטב הקטשופ-קארי הייחודי הם נישנוש נעים או תוספת מבורכת לכל ארוחה, בעיקר להנאת הילדים