חטיפי טופו פריכים

חטיפי הטופו ורוטב הקטשופ-קארי הייחודי הם נישנוש נעים או תוספת מבורכת לכל ארוחה, בעיקר להנאת הילדים

גואקמולה זריז

שיא עונת האבוקדו. זה הזמן להכין גאוקמולה זריז של איתמר דבידוב מ-tres pesos

ממרח חומוס עדשים

שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק.   בתאבון!

ממרח דמוי 'נוטלה' ללא חלב

הנה דרך להכין ממרח בריא וטבעוני, דמוי ממרח הנוטלה המפורסם, שהילדים (וכל המבוגרים) יישמחו לקבל בסנדוויץ'