שווארמה טופו

מתכון של עדי שפירא כותבת הבלוג דובדבנים של טעם adishapira.co.il
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"

ממרח חומוס עדשים

שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק.   בתאבון!

סלסת בצל

מתכון מהיר שמגיע מאזור יוקטאן שבמקסיקו. מומלץ להכין כמות גדולה מהסלסה הזאת ולהוסיף לצד כל מנה
מתכון של איתמר דבידוב מ-Tres Pesos

חטיפי טופו פריכים

חטיפי הטופו ורוטב הקטשופ-קארי הייחודי הם נישנוש נעים או תוספת מבורכת לכל ארוחה, בעיקר להנאת הילדים

ממרח חומוס ואבוקדו קייצי

מתכון לארוחת צהריים טבעוניות קלה וטעימה. חומוס ואבוקדו מרוסקים ביחד והכול מגולגל בתוך טורטייה או פיתה – ארוחה קיצית מושלמת