סלסת בצל

מתכון מהיר שמגיע מאזור יוקטאן שבמקסיקו. מומלץ להכין כמות גדולה מהסלסה הזאת ולהוסיף לצד כל מנה
מתכון של איתמר דבידוב מ-Tres Pesos

ממרח דמוי 'נוטלה' ללא חלב

הנה דרך להכין ממרח בריא וטבעוני, דמוי ממרח הנוטלה המפורסם, שהילדים (וכל המבוגרים) יישמחו לקבל בסנדוויץ'

ממרח חומוס עדשים

שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק.   בתאבון!