להכנת הרוטב: מניחים את כל המוצרים במגימיקס וטוחנים לקבלת רוטב אחיד.

חותכים  לרצועות דקות ככל האפשר את הירקות
מקפיצים  בוו'ק את הירקות עד שמתרככים
מפזרים  את שמן השומשום הנבטים והכוסברה הקצוצה  ומצננים
משרים את נייר האורז בגיגית מים עד שמתרכך מייבשים קלות
מניחים כף מהרוטב באמצע הנייר מעליו מניחים את הירקות, מקפלים את הצד שקרוב אלינו כמו שמיכה, מגלגלים את אחד הצדדים עד שהכל הופך לרול ומגישים

המתכון באדיבות אביטל סבג, שפית , מומחית לרפואה טבעית
בעלת המתחם לשינוי, מקום לסדנאות בישול טבעוני ואירועים שונים
לפרטים והרשמה: http://avitality.blogspot.co.il/