חטיפי טופו פריכים
מתכון של
www.onegreenplanet.org
המרכיבים
לחטיפי הטופו:
כוס קמח
1 כפית סוכר (מכל סוג)
1 כפית מלח
100 גר' (3/4 2 כוסות) קורנפלקס לא ממותק
400 גר' טופו
2 כוסות שמן קנולה
לרוטב קטשופ-קארי:
מיץ מחצי לימון
2/3 רוטב עגבניות
2 כפות סירופ אגבה
1 כפית אבקת קארי
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לחטיפי הטופו:
ערבבו את הקמח עם הסוכר, המלח ו-6 כפות מים עד היווצרות משחה סמיכה
שמים את הקורנפלקס בתפזורת בקערה
חותכים את הטופו לפרוסות של לא יותר מ-1 ס"מ ואותן לחתוך לרצועות
טובלים את הרצועות בתערובת ואז מצפים אותן בקורנפלקס
מחממים את השמן הצמחי
מכניסים את הרצועות המצופות לשמן כשמופיעות בועיות קטנטנות
מטגנים בשמן העמוק כ-3 דקות
מעבירים לצלחת עם נייר סופג
לרוטב קטשופ-קארי:
מערבבים את כל המרכיבים עם 3 כפות מים