דפי אורז במילוי ירקות ברוטב אסיאתי
מנה מושלמת קלה ונעימה. מתאימה כמנה עיקרית או כתוספת. באדיבות השפית אביטל סבג
סלט ים תיכוני של פלפלים ועדשים
סלט אביבי שיתאים כמנה ראשונה או ארוחה בפני עצמה
שעועית ירוקה ברוטב אסיאתי
מתכון בעל ניחוח צרפתי אסיאתי שיכול לשמש מנה ראשונה ואפילו מנה עיקרית לארוחה נטולת בשר
טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון
מג'דרה משודרגת
תוספת אורז ועדשים בעלת ערכים תזונתיים גבוהים
כיסוני אורז טבעוניים של רויטולה
יש שיקראו לו Spring Roll רויטל סוסנקו מעדיפה לתת לנו את המתכון שלו, שמבוסס על מתכון של השף אהרוני עם אינטרפטציות שלה





