ניתן לגוון עם כל סוגי האגוזים ופירות יבשים. או לחלופין לבחור בסוג אחד שאוהבים. כמו כן ניתן להחליף את אחד הפירות בתפוח פרוס דק או פלחי תפוז, אשכולית וכו'
לגרסה לא טבעונית ניתן להוסיף 50 גרם גבינת פטה מפוררת ו4 כפות יוגורט בהגשה יחד עם הטחינה

מפרקים את הכרוב הסגול לעלים. בוחרים 8 עלי קטנים ושומרים במקרר
במועד הגשה – קוצצים דק 2 עלי כרוב (לא מהשמורים). מעבירים לקערה ומיסיפים את יתר הרכיבים. מתבלים במיץ לימון, שמן זית , מלח ופלפל. מערבבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
על צלחת הגשה אישית מזלפים 1 כף טחינה גולמית.
מעל מניחים 2 עלי כרוב קטנים, מניחים בתוכם את הסלט ומגישים

המתכון של סבינה ולדמן – שף ,יועצת קולינרית ומתכונאית. עוסקת בייעוץ והקמה של בתי קפה ומסעדות, מרצה בבית ספר הגבוה לקולינריה – בישולים