במחבת קטנה ערבבו את רוטב ההוייסין עם 1 כפית שמן שומשום, 2 כפיות רוטב סויה, חומץ, סוכר, מרק, שום וג'ינג'ר. הוסיפו את הקורנפלור כעבור דקה של חימום.
בשלו על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה (בערך 5-7 דקות) ואז הסירו מהאש והניחו בצד.
בווק גדול ערבבו 2 כפיות שמן השומשום עם 2 כפיות רוטב סויה. חממו והוסיפו את הסייטן. טגנו את הסייטן עד קבלת צבע חום בהיר.
הוסיפו את הצנוברים והשעועית והוסיפו לטגן עוד 5 דקות.
הוסיפו את הרוטב שיצרתם קודם לכן לווק וערבבו היטב. בשלו עוד כמה דקות עד שהשעועית מוכנה.

באדיבות אתר סוגת