סלט קינואה והפתעות
סלט כל טוב טבעוני וצבעוני ברוטב ויניגרט רימונים
ערוגה של ירקות צלויים
מגוון ירקות עונתיים מוגשים על "אדמת" חומוס וחצילים שרופים. מנה חגיגית טבעונית, ניתן להגיש כמנה ראשונה או עיקרית למרכז השולחן
מג'דרה משודרגת
תוספת אורז ועדשים בעלת ערכים תזונתיים גבוהים
פסטה כרובית סיציליאנית
מתכון סיציליאני לפסטה בכרובית, לא פחות
אספרגוס עטוף באצה עם פירורי טופו ולימון
מה עושים עם אספרגוס
טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון





