סלסת עגבניות חרוכות
חריכת העגבניות במתכון הפשוט הזה נותנת לסלסה טעם מעושן, כאילו נאכלה ליד מדורה, בבקתה קטנה במקסיקו
תבשיל שעועית המוגש לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה
את התבשיל יש להגיד לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה. המתכון של של הנטורופטית שירי מזור עבור ילדים אבל לא רק בשבילם
טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון
קוסקוס עם תבשיל ירקות עשיר
מרק ירקות עשיר בחומוס לקוסקוס – מנה בריאה ומזינה בחלבון מהצומח!
פסטה ברוטב פסטו ברוקולי
מנה קלה להכנה, בריאה וטעימה של רוטב פסטו עם טוויסט בריאותי, כשהברוקולי הופך להיות כוכב המנה
תבשיל סיצילאני של ירקות וקטניות
תבשיל סיציליאני של בורגול, עדשים, טופו ואגוזים באדיבות מסעדת קפה גלריה, כרכור