תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!
אצבעות שניצל טופו
מתכון חביב על ילדים של נופר יונאי
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
קוסקוס עם תבשיל ירקות עשיר
מרק ירקות עשיר בחומוס לקוסקוס – מנה בריאה ומזינה בחלבון מהצומח!
שניצלוני תירס אפויים
מתכון של גלי לופו אלטרץ
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
ממרח חומוס ואבוקדו קייצי
מתכון לארוחת צהריים טבעוניות קלה וטעימה. חומוס ואבוקדו מרוסקים ביחד והכול מגולגל בתוך טורטייה או פיתה – ארוחה קיצית מושלמת
רוטב בולונז שילדים אוהבים
מתכון של כרם אביטל
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"