1. שמים בסיר את העדשים, המים, המלח והכורכום ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ־ 10 דקות, עד שהעדשים מתרככות.
2. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים במחבת גדולה את השמן ומטגנים את הבצל עם גרגירי החרדל והכוסברה, עד שהתבלינים מעלים ניחוח והבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העגבניות השלמות (אחרי שריסקנו אותן קצת בסכין בתוך קופסת השימורים, כדי שהבישול יהיה קל יותר), המים, הקארי, הכמון והמלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומבשלים עוד קצת, עד שהטעמים מתמזגים. טועמים ומתקנים תיבול.
3. מוסיפים את תערובת העגבניות לסיר העדשים ומערבבים. מבשלים עוד דקה־שתיים ומסירים מהאש.
4. מגישים עם אורז לבן ונהנים מכל רגע.