• מבשלים את תפו"א עם הקליפה
  • מערבבים את הקמח עם תפו"א (כשהם עדיין פושרים), עם קמח חומוס/עדשים, עם מעט מלח, עם שמן הקוקוס – לשים טוב-טוב עד שהבצק רך
  • מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס"מ וחותכים לריבועים של 5X5 ס"מ
  • מגלענים את השזיפים, ממלאים אותם בסוכר וקינמון, המהדרין יחדירו אליו חצי אגוז מלך
  • מורחים את ריבועי הבצק בשכבה דקה של ריבת שזיפים, מניחים במרכז הבצק שזיף וסוגרים עליו את הבצק טוב-טוב
  • מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח ומבשלים בהם את הכופתאות הממולאות, עד שהן צפות ועוד 5 דקות. חשוב שלא ידבקו אחת לשניה, אם מזיזים לא נדבקים
  • מוציאים עם כף מחוררת
  • מטגנים במחבת גדולה את פרורי הלחם בשמן קוקוס וכשהם מזהיבים מכניסים לתוכם את הכופתאות ומגלגלים אותם עד שהם מכוסים בפרורי לחם
  • מגישים מיד. אפשר לפזר מעל סוכר-וניל

SZILVAS GOMBOC הן כופתאות ממולאות בשזיפים וזהו מתכון הונגרי מסורתי שמכינים באירועים חגיגיים וכפי שאומר דני:

"כופתאה אחת מספיקה לאדם סביר. 2 לבעלי זכרונות הונגריים, 4-5 רק אם אתם גברים-גברים ממוצא הונגרי. 10 אם אתם גויים ממוצא הונגרי-הוני. המנה ללא קלוריות."