• מחממים את התנור לחום של 100 מעלות
  • מכינים בצד נייר אפיה מוכן
  • בקערת מעבד מזון שמים את הבצל והשום
  • מוסיפים את השעועית (המבושלת) ומפעילים את המעבד אבל לא עד מצב מחית מושלמת ומעבירים לקערה נפרדת.
  • מוסיפים את תבלין הפלפל, הפטרוזיליה, הפלפל הקלוי, הביצה, פירורי הלחם, גבינת פרמז'ן, מלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.
  • מכפית וחצי של תערובת צרים כדור עגול
  • את הכדורים מסדרים על נייר האפיה שהונח על התבנית במרח שווה וצרים כ-14 כדורים סה"כ
  • אופים עד השחמה מבחוץ
  • מגישים על פסטה או אורז עם כל רוטב שרוצים

את המתכון לקחנו מאתר Meatless Monday האמריקאי, שלקח אותו מאתר www.thesaucysoutherner.com