קערת דרקון הקוקוס
מתכון אורז וירקות קליל ומשביע של הבלוגרית ניקי מברוקלין ומתוך הבלוג The Tolerent Vegan
ריזוטו סלק
מתכון של השף דיויד פרנקל – ריזוטו סלק עם צנוניות מוחמצות וגבינת ברינזה
פטריות שיאיטקה וטופו ברוטב טריאקי
מעדן טופו ופטריות שיאיטקה שיכול להיות תוספת או ארוחה מלאה
פלפלים ממולאים בכרובית וקינואה
פלפל ממולא בהפתעות
נזיד שעועית
מתכון של מימי אבישי
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
תבשיל אפונה וכרפס
תבשיל זה ניתן להגיש לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה של הנטורופטית שירי מזור