טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון
תבשיל כרובית
תבשיל כרובית בתנור שיכול לשמש כתוספת או כארוחה בפני עצמה
מג'דרה משודרגת
תוספת אורז ועדשים בעלת ערכים תזונתיים גבוהים
סלט עלי כרוב סגול אגוזים, פירות יבשים ועלים על טחינה גולמית
מתכון טבעוני שכולם יאהבו
תבשיל שעועית המוגש לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה
את התבשיל יש להגיד לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה. המתכון של של הנטורופטית שירי מזור עבור ילדים אבל לא רק בשבילם
תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!