דפי אורז במילוי ירקות ברוטב אסיאתי
מנה מושלמת קלה ונעימה. מתאימה כמנה עיקרית או כתוספת. באדיבות השפית אביטל סבג
טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מחממים את התנור ל-250. פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך) מערבבים ביחד את התערובת הרטובה מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה. טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית. אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים. בתאבון
מרק אפונה ואספרגוס קר
מה יותר מרענן ומזין ממרק ירקות קר בקיץ? הפעם אפונה ואספרגוס אבל אפשר לנסות שילובים שונים או אפונה בלבד
סלק צלוי על האש
סלק על הגריל הוא מעדן בפני עצמו או תוספת נפלאה ובריאה לכל דבר
סלט קינואה ים תיכוני
את מתכון הסלט הבא מצאנו באתר אמריקאי של אוכל בריא ודל קלוריות שמתאים לאביב שנחת כאן באופן סופי
ערוגה של ירקות צלויים
מגוון ירקות עונתיים מוגשים על "אדמת" חומוס וחצילים שרופים. מנה חגיגית טבעונית, ניתן להגיש כמנה ראשונה או עיקרית למרכז השולחן