פסטה ברוטב עשיר
דרך טעימה ומפתיעה לשלב יותר קטניות בתזונה של הילדים ובכלל
חציל קלוי על טחינה עגבניות צלויות
חציל קלוי על טחינה עגבניות צלויות של השף ג'יוואן גיל רייזר מ"קפהדרציה" בהר תבור
סלט עלי כרוב סגול אגוזים, פירות יבשים ועלים על טחינה גולמית
מתכון טבעוני שכולם יאהבו
קוסקוס עם תבשיל ירקות עשיר
מרק ירקות עשיר בחומוס לקוסקוס – מנה בריאה ומזינה בחלבון מהצומח!
פסטה כרובית סיציליאנית
מתכון סיציליאני לפסטה בכרובית, לא פחות
קציצות קינואה
מבשלים את הקינואה – שמים את הקינואה, שם גרגרי פלפל אנגלי ועלה דפנה אחד בסיר. מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהקינואה מוכנה וכל המים נספגים. לפעמים צריכים להוסיף כחצי כוס מים. תבדקו ותחליטו אם יש צורך. למה פלפל אנגלי ועלה דפנה? יש שאומרים שלקינואה יש טעם לוואי. אם מבשלים בצורה כזו זה תמיד יוצא טעים ומוצלך. החלק החשוב והקשה בזה הוא לדוג את ששת הגרגרים ואת העלה מהקינואה המבושל אבל זה שלב מאד חשוב ורצוי לעשות את המאמץ. מניחים בצד להתקרר. שמים את הפשתן טחון בקערה ומוסיפים את המים. מניחים 2 דקות. קוצצים את הבצל, סלרי, פלפל…





