שעועית ירוקה ברוטב אסיאתי
מתכון בעל ניחוח צרפתי אסיאתי שיכול לשמש מנה ראשונה ואפילו מנה עיקרית לארוחה נטולת בשר
לביבות בריאות אפויות עם כרובית, בטטה ותירס בסגנון הודי
לביבות ירק אפויות עם שפע ירקות בסגנון הודי של שף עומר גרסון
תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!
סלט קינואה והפתעות
סלט כל טוב טבעוני וצבעוני ברוטב ויניגרט רימונים
תבשיל כרובית
תבשיל כרובית בתנור שיכול לשמש כתוספת או כארוחה בפני עצמה
סלט תפוחי אדמה צרפתי (ללא מיונז)
סלט תפו"א קליל וקיצי ברוטב ויניגרט במקום מיונז





