סחטו היטב את הפטריות מהנוזלים ושימרו רבע כוס ממי ההשריה. חיתכו את הפטריות לרבעים (החתך אמור להיות מסביב ל "רגלי הפטרייה" וברגליים הללו לא משתמשים).
חממו שמן בווק והוסיפו את הפטריות. הקפיצו במשך 3-4 דקות ואז הוסיפו את קוביות הטופו. המשיכו להקפיץ כמה דקות עד שהטופו משחים. הוסיפו את הפלפלים והבצל הירוק.
הוסיפו למחבת את מי ההשריה של הפטריות והנמיכו את הלהבה לבינונית. הוסיפו את רוטב הסויה ואת הסוכר והסילן והנמיכו את האש לנמוכה. המשיכו לבשל עוד 5 דקות עד שהרוטב נעשה כהה וסמיך. הסירו מהאש והניחו בצד לכמה דקות לפני ההגשה.
הערה: מעולה לצד אורז.

באדיבות אתר סוגת