טופו בטעם פיצה

מתכון טעים ומהיר של גלי לופו אלטרץ
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"

ממרח חומוס עדשים

שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק.   בתאבון!

קציצות טופו

אכלנו בקפה מובינג קציצות טופו מצוינות. ביקשנו את המתכון וקיבלנו גם מתכון לתוספת. בתאבון