ממרח חומוס עדשים
שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק. בתאבון!
סלט לוביה / שעועית ירוקה ים תיכוני
סלט צבעוני מרענן שמתאים כמנה ראשונה או כארוחה קלה בפני עצמה
סלט קינואה ברוטב קארי
סלט מכל מה שנשאר במקרר. בערך
חומוס ביתי
מתכון ביתי לממרח הלאומי
מרק כתום עם פינוק זעתר
מרק טעים ומזין עם עדשים
בורגר שעועית שחורה ופטריות
בורגר מנצח ומהיר להכנה!





