תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!
פסטה ברוטב עשיר
דרך טעימה ומפתיעה לשלב יותר קטניות בתזונה של הילדים ובכלל
מרק כתום עם פינוק זעתר
מרק טעים ומזין עם עדשים
חומוס בבצל וצימוקים
תבשיל חומוס מהיר, טעים ועתיר חלבן!
מרק קוסקוס
קוסקוס אפשר להכין בקלות משקית אבל המרק הוא הסוד האמיתי. קבלו מתכון קל וטעים
פלפלים ממולאים במג'דרה
פלפלים ממולאים עשירים בחלבון