תבשיל כרובית
תבשיל כרובית בתנור שיכול לשמש כתוספת או כארוחה בפני עצמה
שאווארמה טבעונית מסויה
שווארמה מסוג אחר, פחות שמן, יותר בריא
מוסקה טבעונית לפסח
מוסקה טבעונית מצוינת, מתאימה לפסח, של הגולשת טל ליבנה
תבשיל אפונה וכרפס
תבשיל זה ניתן להגיש לצד בורגול, אורז, פתיתים או פסטה של הנטורופטית שירי מזור
קערת דרקון הקוקוס
מתכון אורז וירקות קליל ומשביע של הבלוגרית ניקי מברוקלין ומתוך הבלוג The Tolerent Vegan
תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!