תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!
ריזוטו סלק
מתכון של השף דיויד פרנקל – ריזוטו סלק עם צנוניות מוחמצות וגבינת ברינזה
פלפלים ממולאים במג'דרה
פלפלים ממולאים עשירים בחלבון
רוטב בולונז שילדים אוהבים
מתכון של כרם אביטל
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
מוסקה טבעונית לפסח
מוסקה טבעונית מצוינת, מתאימה לפסח, של הגולשת טל ליבנה
קוסקוס צמחוני
קפה נח, בית הקפה השכונתי בלב תל אביב, מציג מנה חדשה ללא בשר – קוסקוס צמחוני עם ירקות ותבלינים