ממרח חומוס עדשים
שוטפים את העדשים במים זורמים שמים בסיר עם 2 כוסות מים. ביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככות. עדשים כתומים מתבשלות בדקות ספורות. עדשים חומות לוקחות יותר זמן. מסננים ממים עודפים ושמים בערה. מוסיפים את שאר החומרים ומרסקים עם בלנדר מוט עד לקבלת מרקם הרצוי. אם יש צורך, אפשר להוסיף מים לקבלת מרקם חלק. בתאבון!
סלסת עגבניות חרוכות
חריכת העגבניות במתכון הפשוט הזה נותנת לסלסה טעם מעושן, כאילו נאכלה ליד מדורה, בבקתה קטנה במקסיקו
ממרח דמוי 'נוטלה' ללא חלב
הנה דרך להכין ממרח בריא וטבעוני, דמוי ממרח הנוטלה המפורסם, שהילדים (וכל המבוגרים) יישמחו לקבל בסנדוויץ'
דפי אורז במילוי ירקות ברוטב אסיאתי
מנה מושלמת קלה ונעימה. מתאימה כמנה עיקרית או כתוספת. באדיבות השפית אביטל סבג
בורגר שעועית שחורה ופטריות
בורגר מנצח ומהיר להכנה!
ממרח חומוס ואבוקדו קייצי
מתכון לארוחת צהריים טבעוניות קלה וטעימה. חומוס ואבוקדו מרוסקים ביחד והכול מגולגל בתוך טורטייה או פיתה – ארוחה קיצית מושלמת