הכנת הלביבות:
מחממים תנור ל-220 מעלות ומכינים תבנית עם נייר אפייה מרוסס בתרסיס שמן
מבשלים כרובית ובטטה עד שהן רכות ומסננים מהמים. טוחנים אותן למחית במעבד מזון ומערבבים עם שום כתוש, בורגול, תירס, קארי, סויה, ביצים מלח ופלפל
משהים במקרר את התערובת חצי שעה עד שעה
מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות בידיים רטובות ומניחים על נייר אפייה משומן
אופים כחצי שעה והופכים פעם אחת במהלך האפייה

הכנת הרוטב והגשה:
במחבת גדולה ורחבה מחממים חלב קוקוס ואבקת קארי, מוסיפים מלח ופלפל ואת טבעות הצ'ילי
מוזגים רוטב לקערה כך שיכסה את התחתית שלה, מסדרים את הלביבות מסביב ומעטרים בכוסברה או בזיליקום וטבעות צ'ילי

המתכון באדיבות Moodys – Omer Gerson, Private Chef
שף פרטי לאירועים וסדנאות בישול