חטיפי טופו פריכים
חטיפי הטופו ורוטב הקטשופ-קארי הייחודי הם נישנוש נעים או תוספת מבורכת לכל ארוחה, בעיקר להנאת הילדים
מרק כתום עם פינוק זעתר
מרק טעים ומזין עם עדשים
תבשיל קארי קינואה ובטטה
מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים היטב כלי גדול המתאים לאפיה (פיירקס) ומניחים את פרוסות הבצל, הפלפל, קוביות הבטטה, האפונה, הטופו, והריחן. מעל מפזרים את הקינואה . מערבבים ביחד כל החומרים של הרוטב ומוסיפים לכלי. סוגרים היטב עם נייר אלומיניום ואופים כשעה. רצוי לבדוק אחרי חצי שעה בזהירות רבה כי הרוטב מאד נוזלי ורותח. אחרי שעה כל הנוזלים נספגים. בתאבון!
פלפלים ממולאים במג'דרה
פלפלים ממולאים עשירים בחלבון
קציצות טופו בתרד ולימון
קציצות טופו בתרד ולימון ובטעמים עזים שיכולות לשמש כמנה עיקרית או כתוספת
שניצלוני תירס אפויים
מתכון של גלי לופו אלטרץ
מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"