מאפינס בננה
מועכים את הבננות בקערה גדולה עם מזלג. מוסיפים את השמן וסוכר מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, מלח וסודה ומערבבים עד שהכל מתאחד. מוסיפים את הפיצוחים. מרפדים תבנית מאפינ'ס עם מנג'טים. מכניסים את הבלילה לכל גומה. אני משתמשת בכף גלידה וכך יש כמות זהה בכל מאפין. אופים 150 מעלות כרבע שעה אבל יש להשגיח ולבדוק כי זמן האפיה תלוי בגודל התבנית. בתבנית שלי זה מספיק ל18 יחידות. בתבנית גדולה יותר – 12. בתאבון!
אוזני המן טבעוניות במילוי תמרים
מתכון אוזני המן טבעוני במילוי תמרים מתוך הבלוג Siv-Food של סיון מאירי
טארט קרם סולת עם פרג ואוכמניות
קינוח חגיגי לפורים
גליל תמרים
קינוח אולטימטיבי. גם טעים וגם בריא. בלי קמח, בלי סוכר, בלי שמן – אבל עם המון אהבה. מתאים מאד לפסח
מאפינס בננה שוקולד עם קמח שקדים
פינוק קל ומהיר ללא גלוטן שהוא גם טעים ובריא. מה עוד צריך בחיים 🙂
כדורי פיסטוק וזרעי שומשום
חטיף טבעוני ובריא שילדים – ומבוגרים – יאהבו במיוחד