מאפינס בננה

מועכים את הבננות בקערה גדולה עם מזלג. מוסיפים את השמן וסוכר מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, מלח וסודה ומערבבים עד שהכל מתאחד. מוסיפים את הפיצוחים. מרפדים תבנית מאפינ'ס עם מנג'טים. מכניסים את הבלילה לכל גומה. אני משתמשת בכף גלידה וכך יש כמות זהה בכל מאפין. אופים 150 מעלות כרבע שעה אבל יש להשגיח ולבדוק כי זמן האפיה תלוי בגודל התבנית. בתבנית שלי זה מספיק ל18 יחידות. בתבנית גדולה יותר – 12. בתאבון!

גליל תמרים

קינוח אולטימטיבי. גם טעים וגם בריא. בלי קמח, בלי סוכר, בלי שמן – אבל עם המון אהבה. מתאים מאד לפסח