טארט קרם סולת עם פרג ואוכמניות
קינוח חגיגי לפורים
מאפינס בננה
מועכים את הבננות בקערה גדולה עם מזלג. מוסיפים את השמן וסוכר מערבבים היטב. מוסיפים את הקמח, מלח וסודה ומערבבים עד שהכל מתאחד. מוסיפים את הפיצוחים. מרפדים תבנית מאפינ'ס עם מנג'טים. מכניסים את הבלילה לכל גומה. אני משתמשת בכף גלידה וכך יש כמות זהה בכל מאפין. אופים 150 מעלות כרבע שעה אבל יש להשגיח ולבדוק כי זמן האפיה תלוי בגודל התבנית. בתבנית שלי זה מספיק ל18 יחידות. בתבנית גדולה יותר – 12. בתאבון!
טארט עם קרם קשיו לימוני תותים וקיווי
קינוח טעים ומפנק לרגישים ללקטוז ולמעוניינים לצמצם בצריכת מוצרי חלב.
גרנולה תוצרת בית
גרנולה בניחוח סתווי של פאי תפוחי עץ וחמוציות
מאפינס בננה שוקולד עם קמח שקדים
פינוק קל ומהיר ללא גלוטן שהוא גם טעים ובריא. מה עוד צריך בחיים 🙂
גליל תמרים
קינוח אולטימטיבי. גם טעים וגם בריא. בלי קמח, בלי סוכר, בלי שמן – אבל עם המון אהבה. מתאים מאד לפסח