1. בסיר מרק גדול, מחממים שמן לחום בינוני-גבוה
2. מערבבים פנימה את הבצל, הבטטות עם קמצוץ מלח. מאדים 5 דקות עד ריכוך הבצלים
3. מוסיפים את משחת הקארי ולערבב עד שהבצלים והבטטות מכוסים בה (כדקה)
4. מוסיפים את הפלפל האדום ואת ציר המרק
5. מרתיחים ואז מורידים את האש ומבשלים על אש קטנה עוד 30 דקות, כשהסיר מכוסה
6. אחרי 30 דקות מגלים את הסיר, מוסיפים את גרגירי החומוס ואת הפלפל האדום. מוסיפים מלח אם חסר
7. אם בחרתם להוסיף חיטה, זה הזמן
8. מכסים ומבשלים על אש קטנה עוד 20 דקות
9. מכניסים עכשיו את הקייל

מגישים

* וכך כתבה קייט אז גם אנחנו יתן קרדיט:  Based on Heidi Swanson’s farro soup in Super Natural Every Day