קדירה אישית של ירקות שורש וטופו
המרכיבים
2 כרישות
2 שיני שום
50 גר' טופו
1קולורבי
2 שורשי סלרי
1 שומר
1 בטטה
4 פטריות
1 סלק
2 פלפלי צ'ילי טרי
1/2 כף כורכום
2כפיות פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מים רותחים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים את הטופו לקוביות ומערבבים עם 2 כפות סויה
משרים למשך חצי שעה
שוטפים היטב את הירקות,משאירים את קליפתם וחותכים לקוביות בעובי של 2 ס"מ
מסדרים את הירקותיחד עם הטופו בקדירה מברזל או חרס
מערבבים את התבלינים במים הרותחים ויוצקים מעל הירקות
אופיםכ-40 דקות
לקוח מתוך הספר "חמש עונות במטבח" – בישול טבעוני ברוח הזן" של אביטל סבג