סלט קינואה אדומה ותפוחי אדמה חרוכים
מתכון של סוגת
המרכיבים
2 תפוחי אדמה
1/2 כוס קינואה אדומה
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות גרעיני דלעת קלויים
ויניגרט:
5 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן זית
1/2 כפית שמן שומשום
5 סמ ג'ינג'ר
1 שן שום
מיץ לימון
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות וחורכים במחבת טפלון עם מעט שמן זית עד שמתקבלות קוביות זהובות.
מבשלים את הקינואה כ-20 דקות.
מערבבים את חומרי הרוטב. במקביל מוציאים את תפוחי האדמה לנייר סופג.
מוסיפים לקערת הרוטב את תפוחי האדמה והקינואה. אוכלים מיד.
באדיבות אתר סוגת