מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים זרעי כוסברה ומטגנים קלות עד שעלה ניחוח
מוסיפים את הירקות ומאדים כמה דקות. מוסיפים מים לכיסוי הירקות, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה עד שהירקות רכים לחלוטין
טוחנים את המרק בבלנדר מוט, מוסיפים מייפל ומתקנים תיבול

מגישים עם זרעי דלעת , טפטוף שמן זרעי דלעת או שמן זית וכף יוגורט או שמנת חמוצה
שימו לב, שמן זרעי דלעת מוסיף המון. אפשר להשיג גם בארץ

המתכון באדיבות Moodys – Omer Gerson, Private Chef
שף פרטי לאירועים וסדנאות בישול