סלט סתווי עם גרגירי רימון
המרכיבים
2 אבוקדו
10 פטריות שמפניון
5 עלי חסה ערבית
כוס כוסברה
כוס גרגירי רימון
2 כפות שמן זית
כפית חומץ בלסמי
מיץ מלימון סחוט
כפית פלפל שחור
כפית מלח גס אטלנטי
אופן ההכנה
שוטפים היטב את כל הירקות, מניחים לייבוש
מסירים את קליפת האבוקדו וחותכים לקוביות גדולות
קוצצים את הפטריות לחצאי עיגול דק
קוצצים את החסה לרצועות דקות
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערת הסלט יחד עם התבלינים ושמן הזית וממיץ הלימון,חומץ בלסמי
מפזרים את גרגירי הרימון ומגישים.
אביטל סבג – שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
הבלוג של אביטל
avitality@gmail.com