שוטפים היטב את כל הירקות, מניחים לייבוש
מסירים את קליפת האבוקדו וחותכים לקוביות גדולות
קוצצים את הפטריות לחצאי עיגול דק
קוצצים את החסה לרצועות דקות
קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לקערת הסלט יחד עם התבלינים ושמן הזית וממיץ הלימון,חומץ בלסמי
מפזרים את גרגירי הרימון ומגישים.

אביטל סבג – שפית , ונטורופתית, בעלת המתחם לשינוי , מקום מכיל ומזין סדנאות,אירועים,ניקוי מיצים,שיעורי בישול פרטיים,קליניקה לייעוץ וריפוי סיני
הבלוג של אביטל
 avitality@gmail.com