מחממים תנור ל180 מעלות

מכניסים את הקשיו והגזר למעבד מזון,וטוחנים למרקם חלק

מוסיפים את שאר המרכיבים,וטוחנים למרקם אחיד

מכניסים למקרר לחצי שעה שהמרקם יתקשה מעט

צרים כדורים קטנים בערך 3 ס"מ על 3 ס"מ

מסדרים על תבנית עם נייר אפייה,ואופים ל 20 דקות

להכנת הרוטב

מחממים בסיר את שמן הקוקוס

מטגנים את הבצל עד השחמה קלה

מוסיפים את הדלעת,שום,ג'ינג'ר ותבלינים לעוד כ3 דקות

מוסיפים את העגבניות וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה

מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה.

טוחנים את הרוטב עם בלנדר יד

מכניסים את הכופתאות לרוטב ל 5 דקות

מוסיפים את הכוסברה

מגישים ומפזרים מעט קשיו טחון מעל.