פלפלים ממולאים בסלט ירקות שרופים על האש
מתכון של שף עומר מילר
המרכיבים
קישואים
בצל
פלפל אדום
חציל
שום
כמון
שמן זית
מלח
פלפל
3/4 כוס בורגול דק
כוס מים
נענע קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
תימין
מרווה
פלפל אדום חריף
אופן ההכנה
צולים את כל הירקות על האש
משרים את הבורגול במים
את כל היקות, מלבד הפלפל, חותכים בגסות
מערבבים את כל המרכיבים, כולל הבורגול
ממלאים את הפלפלים הצלויים
ניתן להזליף טחינה מעל
מתוך תכנית הבישול של שף עומר מילר "שף על האש". בתכנית זו התארחה מיקי חיימוביץ' שלנו