טופו מושחם עם פנקו, פיסטוק וקשיו ברוטב סויה מתקתק, בצל ירוק וג׳ינגר
מתכון של רם לסרי – סינטה בר
המרכיבים
0.5 ק״ג טופו טרי מוצק בוואקום
1 כוס קמח טמפורה
1 כוס מיים קרים
2 כוסות של פירורי לחם יפניים – פנקו
3 כפות פיסטוק קצוץ
3 כפות קשיו קצוץ
רוטב:
500 מ״ל סויה
100 מ״ל מירין
100 מ״ל מיים
2 כפיות סילאן
3 כפיות סוכר
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג׳ינג׳ר קצוץ
חצי ענף למון גראס
אופן ההכנה
חותכים את הטופו לפרוסות ולאחר מכן למקלות בגודל 1 ס״מ על 1 ס״מ
מערבבים את קמח הטמפורה עם המיים
למרקם חלק מכניסים את הטופו ומצפים אותו בבלילה .
מערבבים את פרורי הפנקו עם הפיסטוק והקשיו ומצפים את הטופו בזה
משחימים במחבת עם שמן קנולה מכל הצדדים לפני ההגשה
להכנת הרוטב:
לחבר את כל החומרים ולצמצם למחצית הכמות לאחר מכן לסנן ולהגיש חם
לקישוט – בצל ירוק
שף: רם לסרי – סינטה בר