גליל תמרים
מתכון של גלעד אילון
המרכיבים
1 חבילה (500 גר') תמרים מגולענים בוואקום
50 גרם משמש מיובש קצוץ גס
50 גרם חמוציות מיובשות
50 גרם קשיו (לא קלויים ולא מומלחים)
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי לוז
50 גרם אגוזי פקאן
50 גרם שקדים מולבנים
50 גרם פיסטוק
1 כף גדושה צימוקים
1 כף גרידת לימון
2 כפות סומסום
חצי כפית קינמון
קוקוס/ אגוזים/ שקדים טחונים לגלגול
אופן ההכנה
- לרכך את התמרים במיקרו בפולסים קצרים
- לערבב יחד את כל החומרים לעיסה אחידה במהירות נמוכה במיקסר או בעזרת כפפות
- לגלגל לצורת גליל, לגלגל בקוקוס ולהכניס להקפאה לשעה ואז לפרוס לפרוסות דקות