חטיפי טופו פריכים
מתכון של
www.onegreenplanet.org
המרכיבים
לחטיפי הטופו:
כוס קמח
 1 כפית סוכר (מכל סוג)
 1 כפית מלח
 100 גר' (3/4 2 כוסות) קורנפלקס לא ממותק
 400 גר' טופו
 2 כוסות שמן קנולה
 
 לרוטב קטשופ-קארי:
מיץ מחצי לימון
 2/3 רוטב עגבניות
 2 כפות סירופ אגבה
 1 כפית אבקת קארי
 2 כפות שמן זית
 מלח ופלפל

אופן ההכנה
לחטיפי הטופו:
ערבבו את הקמח עם הסוכר, המלח ו-6 כפות מים עד היווצרות משחה סמיכה
 שמים את הקורנפלקס בתפזורת בקערה
 חותכים את הטופו לפרוסות של לא יותר מ-1 ס"מ ואותן לחתוך לרצועות
 טובלים את הרצועות בתערובת ואז מצפים אותן בקורנפלקס
 מחממים את השמן הצמחי
 מכניסים את הרצועות המצופות לשמן כשמופיעות בועיות קטנטנות
 מטגנים בשמן העמוק כ-3 דקות
 מעבירים לצלחת עם נייר סופג
לרוטב קטשופ-קארי:
מערבבים את כל המרכיבים עם 3 כפות מים