1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. במקביל חותכים את הירקות ומטגנים בכף שמן קוקוס

2. את הירקות צולים 20 דקות בתנור המחומם

3. במקביל מחממים 2 כפות שמן קוקוס במחבת ומוסיפים את האורז החום המוכן ומוסיפים מלח ופלפל. לבשל תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

4. מורידים את האורז מהאש ומערבבים לתוכו את הצימוקים, העגבניות המיובשות והבצל הירוק. לערבב עם הירקות הצלויים ואת כל זה שופכים על מצע החסה הטריה החתוכה

המתכון והתמונות מתוך הבלוג The Tolerent Vegan – בלוג של ניקי, תושבת ברוקלין, נשואה ומגדלת 3 חתולים