טארט עם קרם קשיו לימוני תותים וקיווי
מתכון של גיל הררי שף טבעוני
המרכיבים
קרם קשיו לימוני
3 כוסות קשיו שהושרה במים למשך שעה
100 גרם שמן קוקוס
260 גרם תמרים מג'הול {כ 16 יח}
חצי כוס מיץ לימון
כף גרידת לימון
2 כוסות מים
כפית תמצית וניל
10 תותים פרוסים
2 קיווי פרוסים
אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר חזק או במעבד מזון עד שמתקבל קרם חלק ואחיד.
שמים את הקרם על תבנית פאי מתפרקת בקוטר 26 ס"מ.
מסדרים את הפירות על הקרם.
מקפיאים לפחות ל 3 שעות.
אוכלים חצי קפוא