1. משרים את שבבי הסויה במים חמימים למשך כ־10 דקות. מעבירים למסננת, שוטפים במים זורמים וסוחטים היטב. מניחים בצד.
2. מחממים מעט שמן זית במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ־4 דקות. מוסיפים את השום והגזר ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את העגבניות הקצוצות, מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות. מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים תוך ערבוב כחצי דקה.
3. מוסיפים למחבת את שבבי הסויה, רסק העגבניות והמים הרותחים ומבשלים תוך ערבוב עוד מספר דקות, עד שהתבשיל אחיד.
4. מחלקים פסטה בין הצלחות, יוצקים מהרוטב ומגישים.