מאפינס בננה שוקולד עם קמח שקדים
מתכון של גיל הררי שף טבעוני
המרכיבים
2 כוסות קמח שקדים
1/3 כוס שמן קוקוס
½ כפית סודה לשתייה
חצי כפית קינמון
2 כפות אבקת קקאו אורגנית
1 כפית חומץ תפוחים
2 בננות בשלות רכות
2 תפוחים חתוכים לרבעים
1 כפית תמצית וניל
5 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים היבשים בקערה.
בבלנדר טוחנים את הבננות,התפוחים ,שמן הקוקוס המייפל ותמצית הוניל למרקם חלק.
מערבבים יחד עם המרכיבים היבשים לבלילה אחידה.
שמים כ 2 כפות מהעיסה בתבניות שקעים מסיליקון.
אופים כ 20 דקות ומוציאים מהתנור.
המאפינס יוצאים רכים והם מתקשים בחוץ לאחר כחצי שעה.