טבעות בצל אפויות – מתכון כיפי במיוחד!
מתכון של מימי אבישי
המרכיבים
2 בצלים
לתערובת הרטובה:
½ כוס קמח (מכל סוג שרוצים)
2/3 כוס משקה צמחי (חלב צמחי)
½ כפית פפריקה
½ כפית מלח
לתערובת היבשה:
1 כוס פירורי לחם – אפשר גם פנקו
½ כפית פפריקה
¼ כפית מלח
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-250.
פורסים נייר אפייה על תבנית אפיה גדולה
פורסים את הבצלים לעיגולים עבים. (1.5 ס"מ בערך)
מערבבים ביחד את התערובת הרטובה
מערבבים ביחד את התערובת היבשה ומחלקים לשתי בערות נפרדות. למה? מכיוןן שתוך כדי עבודה התערובת "תתלכלך" מהרטוב ויהיה קשה לעבודה אתה.
טובלים כל טבעת בצל בתערובת הרטובה ואז בפירורי לחם לכיסוי. מניחים על התבנית.
אופים כ-30 עד 35 דקות. מגישים.
בתאבון