מרק עשיר בסגנון אסיאתי
מתכון של גיל הררי שף טבעוני
המרכיבים
חבילת טופו חתוכה לקוביות קטנות מושרות ב 2 כפות רוטב סויה
חבילת פטריות שימאג'י
חצי חבילת נבטים סיניים
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
2 גבעולי למון גראס חתוכים ל 4 חתיכות כל אחד
שליש חבילת אטריות שעועית מושרות כשעה במים פושרים
3 כפות אצות וואקמה מושרות כרבע שעה במים קרים
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חופן כוסברה קצוצה גס
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים גס
חצי פלפל ירוק חריף חתוך גס
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
3 כפות מיסו
3 ליטר מים
חצי קרטון חלב קוקוס[250 מ"ל]
אופן ההכנה
מוסיפים את הגזר והסלרי ומטגנים ל 5 דקות
מוסיפים את הג'ינג'ר,פלפל חריף,בצל ירוק, פטריות ולמון גראס וממשיכים לטגן לעוד כ 2 דקות.
מוסיפים את המים וחלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הטופו והמיסו.
מבשלים כ 20 דקות.
סוגרים את האש ומוסיפים את אטריות השעועית,אצות,בזיליקום וכוסברה.
משאירים מכוסה כ 10 דקות,אם צריך מוסיפים מלח.