גבינת שקדים קשיו ועשבי תיבול
מתכון של גיל הררי שף טבעוני
המרכיבים
150 גרם קמח שקדים
100 גרם קשיו מושרה לשעתיים במים קרים
שן שום אחת
שליש כוס מיץ לימון
שליש עד חצי כוס מים
3 כפות שמן זית
כף טימין או אורגנו טרי
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק.
עוטפים בניילון נצמד.
צרים כדור ומכניסים למקרר ל 12 שעות
מחממים תנור ל 170 מעלות
מורחים מעט שמן זית וזעתר על הגבינה,ואופים 40 דקות עד השחמה.
מוציאים,מקררים ופורסים
אפשר לאכול קר בלי לאפות בתור ממרח.