אופן הכנת הקמח

בקערה מערבבים את השמרים והמים כשהם חמים וממתינים 10 דקות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, שמן הזית, המלח והסוכר עם תערובת השמרים
מערבבים ומחממים את התנור ל-175 מעלות

 

אופן הכנת כיסוי הפיצה

מכניסים את החציל הפרוס לתנור שחומם ל-200 מעלות. עליו מזליפים שמן זית ומלח ומשאירים בתנור 20 דקות (במהלכן הופכים את הפרוסות)
מאדים בשמן הזית את הבצל עד שקיפות
על הבצק של הפיצה מורחים ממרח חומוס
מניחים פרוסות בצל וחציל
מניחים פרוסות אבוקדו
מפזרים מעל הכל מלח ופלפל
מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-20 דקות או עד הזהבת המוצרים וחריכתם בקצוות

המתכון בבלוג