אורז בר עם דלורית סלרי קייל בזיליקום וגוג'י בריס
מתכון של גיל הררי שף טבעוני
המרכיבים
כוס אורז בר מושרה לשעתיים במים קרים
כוס וחצי מים רותחים
חצי דלורית-החלק הקשה חתוך לקוביות קטנות
6 גבעולי סלרי בינוניים
2 עלי קייל קצוצים
10 עלי בזיליקום קצוצים
שליש כוס גוג'י בריס
שליש כוס שקדים פרוסים
כפית זרעי כוסברה כתושים
חצי כפית מלח
כף שמן קוקוס
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את האורז עד לריכוך
מחממים שמן קוקוס במחבת
שמים את הדלורית והסלרי ומקפיצים ל 3 דקות
מכסים את המחבת וממשיכים לבשל לעוד כ 5 דקות
מסירים את המכסה ומוסיפים את הקייל בזיליקום גוג'יס שקדים ותבלינים
מקפיצים לעוד כ 2 דקות ומכבים
מערבבים את תוכן המחבת עם האורז
מוסיפים מעט שמן זית ובודקים תיבול