טופו בטעם פיצה
מתכון של גלי לופו אלטרץ מתוך חוברת המתכונים "מבשלים מיטלס מאנדיי"
המרכיבים
כמויות עבור 2-3 מנות
1 חבילה (300 גרם) טופו
2 כפות שמן זית
2 שיני שום, קלופות וקצוצות
1 כפית אורגנו יבש
2 כפות רוטב סויה (או יותר, לפי הטעם)
4 כפות רסק עגבניות דליל (או 2 כפות)
רסק עגבניות מדולל במעט מים
אופן ההכנה
1. חותכים את הטופו לרצועות.
2. יוצקים למחבת את שמן הזית ומוסיפים את השום, האורגנו והטופו. מדליקים את הלהבה ומטגנים את הטופו בעדינות, עד הזהבה.
3. מוסיפים את רוטב הסויה ורסק העגבניות ומבשלים תוך ערבוב כ־3 דקות, עד שהנוזלים מתאדים והטופו מתובל ומצופה היטב. מגישים.