תבשיל סיצילאני של ירקות וקטניות
מתכון של מסעדת קפה גלריה
המרכיבים
חצי ליטר ציר ירקות רותח
חצי קילו בורגול גס
300 גרם עדשים שחורות מושרות שעברו חליטה
חצי קילו בצל קצוץ דק דק
100 גרם טופו חתוך לקוביות
70 גרם אגוזי מלך
שמן זית איכותי
מלח,פלפל,עשבי תיבול
אופן ההכנה
מחממים סיר
מוסיפים את הבצל ומאדים ( ללא שמן ) עד שמוציא את כל הנוזלים
מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים עד שממש משחים ונהיה פריך
מוסיפים העדשים ומתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את הבורגול האגוזים והטופו ומערבבים היטב
מוסיפים את הציר הרותח , מכבים את האש ומכסים לחצי שעה
מגישים בעיטור של עשבי תיבול לצד סלט ירקות טרי
המתכון באדיבות מסעדת קפה גלריה, המושב 33, כרכור