סייטן ושני מיני שעועית מוקפצים בסגנון סיני
מתכון של סוגת
המרכיבים
כוס וחצי קוביות סייטן, לאחר הפשרה וסחיטת נוזלים מיותרים
כוס שעועית ירוקה, טרייה או מוקפאת
כוס שעועית צהובה טרייה או מוקפאת
3 כפות צנוברים
3 כפות רוטב הוייסין (בחנויות למצרכים ממזרח אסיה)
3 כפיות שמן שומשום
4 כפיות רוטב סויה
1 כפית חומץ אורז
2 כפיות סוכר לבן
שלושת רבעי כוס ציר מרק
2 שיני שום, כתושות
1 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
1 כפית קורנפלור
אופן ההכנה
במחבת קטנה ערבבו את רוטב ההוייסין עם 1 כפית שמן שומשום, 2 כפיות רוטב סויה, חומץ, סוכר, מרק, שום וג'ינג'ר. הוסיפו את הקורנפלור כעבור דקה של חימום.
בשלו על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה (בערך 5-7 דקות) ואז הסירו מהאש והניחו בצד.
בווק גדול ערבבו 2 כפיות שמן השומשום עם 2 כפיות רוטב סויה. חממו והוסיפו את הסייטן. טגנו את הסייטן עד קבלת צבע חום בהיר.
הוסיפו את הצנוברים והשעועית והוסיפו לטגן עוד 5 דקות.
הוסיפו את הרוטב שיצרתם קודם לכן לווק וערבבו היטב. בשלו עוד כמה דקות עד שהשעועית מוכנה.
באדיבות אתר סוגת